KUPI SREČKO,
FURAJ SREČO

V Petrolu smo z zmagovalnim servisom z vami tudi v smučarski sezoni. Ne zamudite napetega dogajanja na belih strminah, z nakupom srečke Športne loterije na naših prodajnih mestih pa prispevajte k razvoju mladih smučarjev.

Spored tekem Rezultati tekem

KUPI SREČKO ZA SMUČANJE,
ZRAVEN MLADIM DONIRAJ!

Kupi srečko, furaj srečo

Tako v novem oglasu pravi štarjeski reper Emkej. In to z dobrim razlogom: v sodelovanju s Petrolom, Športno loterijo in Smučarsko zvezo Slovenije je podprl akcijo “Kupi srečko, furaj srečo”. V vseslovenski akciji bomo del izkupička od prodanih srečk Zmagujmo skupaj namreč namenili za razvoj mladih smučarjev.

Srečke po ceni 2 € lahko kupite ekskluzivno na vseh Petrolovih prodajnih mestih.

Ne pozabite slediti še Emkeju, ki bo na našem Instagram profilu preko cele sezone objavljal svoje smučarske rime.

ZMAGOVALNI SERVIS TUDI POZIMI

Serviramo smučarske vozovnice

Na poti na smučišče se po ugodne smučarske vozovnice odpravite kar na najbližji Petrol. Ponujamo vam pester nabor smučišč, tako slovenskih, kot tujih. Ponudbo smučarskih vozovnic preverite na spletni strani Petrol Travel.  

Kupite smučarske karte

Serviramo vse za navijače

Ste eden izmed zagretih navijačev naših zimskih športnikov? Se na tribunah ne želite zliti z okolico?  Ali pa želite izraziti svoj navijaški duh? Potem nikar ne pozabite na nakup navijaških izdelkov na naših izbranih prodajnih mestih in v spletni trgovini eShop. Kmalu! 

Preverite ponudbo

S srečko Zmagujmo skupaj serviramo srečo

''Kupi srečko, furaj srečo'’ pravi znan slovenski raper Emkej. Vkorakajte v dobrodelen začetek zimske sezone z nakupom srečke na naših prodajnih mestih prispevajte v program za razvoj mladih slovenskih smučarjev. V sodelovanju s Športno loterijo in Smučarsko zvezo Slovenije.

Preberite več o srečki

KOTIČEK ZA NAVIJAČE

Dogajanje

Preverite preteklo in aktualno dogajanje z belih strmin ter preberite več o dobrodelni kampanji Petrola, Športne loterije Slovenije in Smučarske zveze Slovenije.

Preberite več

Iz zakulisja

Pokukajte v zakulisje najbolj napetih tekem letošnje sezone. Sledite smučarskim rimam raperja Emkeja ter našo reprezentanco spoznajte tudi  izven smučarskih prog.

Preberite več

Vse o smučanju

Poznate vsa slovenska smučišča in smučarske junake, ki so rasli na njihovih strminah? Pa vse o opremi za ta zimski šport? Vse kar ste si vedno želeli vedeti o smučanju najdete tukaj. 

Preberite več