Furaj srečo Vse o smučanju

POZOR, ŠAJBA! Zafurajte na Petrol po smučarsko karto in bodite prvi na Krvavcu

Več člankov Nazaj na Furaj srečo

Krvavec je eno izmed tistih smučišč, kjer je veliko Slovencev prvič stopilo na smučke in okusilo drvenje po belih strminah, najbrž pa niste vedeli, da se je tam uril tudi naš smučarski junak Žan Kranjec. Ni nenavadno, da je smučišče tako popularno, saj že četrto leto zapored velja za najboljše smučišče v Sloveniji. Na zimske sončne dni, ki so kot nalašč za smuko, lahko kaj hitro pride do gneče, zato smo v Petrolu poskrbeli, da lahko smučarsko karto za Krvavec kupite na poti do tja kar pri nas in mirno švignete mimo dolgih vrst.

Najboljše slovensko smučišče 2019

Konec novembra je organizacija World Ski Awards že sedmič podelila nagrade najboljšim v smučarski industriji, tako namestitvam, agencijam kot tudi smučiščem. Zmagoslavni Krvavec ponovno kraljuje med slovenskimi, saj si že četrto leto lasti smučarskega oskarja.

World Ski Awards

Podelitev World Ski Awards v smučarskem središču Kitzbühel v Avstriji (vir fotografije: Krvavec)

Proge na Krvavcu se raztezajo od 1.450 do 1.971 metrov nadmorske višine, skupno pa ima 26 kilometrov urejenih prog.

Na Krvavcu se imamo vedno fino, smuka je prijetna in živahna, za kar poskrbi njihova izvrstna ekipa. Zagotovo nas prepriča njihova široka ponudba, saj nudijo raznoliko zabavo za majhne in velike otroke, od snežnega parka za avanturistične deskarje in smučarje do nočnega sankanja za ljubitelje hitrosti. Poskrbijo tudi za varnost, saj je njihov ski rent in ski servis opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za popravilo smučarske opreme tovarne Wintersteigner. Niso pa pozabili niti na najmlajše in malo starejše, ki se prvič srečujejo s smučanjem. V šoli snežnih športov Krvavec strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na otroškem poligonu za učenje poskrbijo, da se sčasoma vsak smučar počuti kot pravi snežni zmagovalec in odkrije svoj smučarski potencial! Nekaj magičnega je v gorskem zraku na Krvavcu, kjer je tam sprva treniral tudi Žan Kranjec, alpski smučar, ki je osvojil slovenska in tuja srca v preteklih zimskih sezonah.

Sreča je pomnožena, kadar jo delimo

Žan Kranjec je začel trenirati že pri rosnih sedmih letih ter danes tekom tekmovalne sezone uporablja približno 15 parov smuči. V pretekli sezoni je bil zelo uspešen in vrhunsko pripravljen, željan tekem in potrjevanja svoje dobre pripravljenosti. Vrhunski športniki kot je Žan, morajo ves čas ohranjati zbrano glavo in trdo delati tudi na mentalni pripravljenosti. Pri tem je pomembno življenjsko ravnovesje, zato nas ne preseneča, da je Žan najbolj srečen, ko je popolnoma brezskrben ter se dobro razume z družino in s prijatelji.

Vsi pa smo najbrž že izkusili, kako je sreča ena izmed tistih neoprijemljivih reči, ki se pomnoži, kadar jo delimo z drugimi. V Petrolu smo zato poskrbeli, da bo letošnja zima malo toplejša. V sodelovanju z raperjem Emkejem, s Športno loterijo in Smučarsko zvezo Slovenije smo predstavili akcijo Kupi srečko, furaj srečo.

Tako lahko srečke po ceni 2 evra kupite ekskluzivno na vseh Petrolovih prodajnih mestih in z nakupom pripomorete k urjenju mladih smučarskih talentov, obenem pa preizkusite svojo srečo, saj akcija obeta lepe nagrade – poleg denarnih dobitkov tudi ogled 6 tekem finala svetovnega pokala v alpskem smučanju za dve osebi! V vseslovenski akciji, h kateri lahko prispeva vsak in pomnoži svojo srečo, bomo del izkupička od prodanih srečk namenili razvoju mladih smučarjev. Na še več mladih talentov kot je naš Žan!

Žan Kranjec s srečko

Z nakupom dobrodelne srečke prispevate v sklad za razvoj novih slovenskih smučarskih talentov.

Petrol je z Zmagovalnim servisom z vami tudi v smučarski sezoni. Ko nastopi mraz in povzroči, da dokončno pozabimo na poletne dni, nas zasrbijo podplati. Vzklije želja po osvajanju belih strmin, po številnih sončnih dneh ter po občutku zavetja v lastnem domu. Petrol pa ne poskrbi le za tople radiatorje, ampak tudi za zabavo! Ljubitelji smučanja, pozor, kajti napoved je sončna. Najbrž se vam malo zavrti, ko pomislite na obilico ostalih smučarjev, ki so se prav tako odločili za smučarski izlet. Brez skrbi, saj se gneči lahko izognete in smučarsko karto kupite na poti do smučišča kar na bencinskih črpalkah Petrol, kjer najdete v ponudbi pester izbor smučišč, tako domačih kot tudi tujih.

Vedno mislimo tudi na zveste navijače, ki našim tekmovalcem zaupljivo sledijo in v njih brezpogojno verjamejo. Letošnjo smučarsko sezono ne bo nikomur dolgčas! Novice o aktualnem dogajanju z belih strmin vedno najdete na naši strani Zmagovalni servis, za najbolj navdušene, ki želijo izraziti svoj navijaški duh, pa smo pripravili kup navijaških izdelkov.

Sezona se je komaj začela, mi pa smo v pričakovanju prihajajočih zmag, tako zmag naših prvakov kot tudi vaših srečnih dobitkov … Ker srečo povečamo takrat, ko jo delimo, preživite sončne smučarske dni z najdražjimi!

Zadnja sprememba

20.01.2020 ob 12:28