Furaj srečo Vse o smučanju

Ste že obiskali smučišče Ineerkrems?

Več člankov Nazaj na Furaj srečo

Čeprav je smučišče Ineerkrems šele nedolgo nazaj postalo znano tudi pri nas, ga naši južni sosedi obiskujejo že dlje časa. Tudi družina Kostelić si je za svoj vadbeni teren izbrala ravno Ineerkrems, kar dokazuje, da je smučišče zagotovo vredno obiska!

Zakaj postaja Ineerkrems priljubljen tudi v Sloveniji?

Smučarsko središče Ineerkrems postaja čedalje bolj priljubljeno tudi med slovenskimi prebivalci. Njegova priljubljenost narašča predvsem zaradi majhne razdalje od središča Slovenije. Od Ljubljane je avstrijsko smučišče namreč oddaljeno le slabi dve uri vožnje in je primerno za skok na enodnevni izlet na bele strmine.

Kaj vse nam smučišče Innerkrems ponuja?

Lokacija: Avstrija
Sezona: 21. december – 13. april
Delovnik: 9.00 – 16.00
Smučarske proge: 36 km
Lahke proge: 7 km
Srednje proge: 27 km
Težke proge: 2 km
Nadmorska višina: 1.550 m – 2.200 m
Vlečnice: 10
Sedežnice: 2
Dodatna ponudba: drsanje, krpljanje, turno smučanje

Zvezdniki na smučišču Innerkrems

Če ste si kdaj želeli srečati smučarske junake, kot so Ivica Kostelić, Bode Miller in Lindsey Vonn, bo obisk smučišča Ineerkrems prava izbira za vas. Ni dvakrat za reči, da boste med vijuganjem na belih strminah opazili ravno katerega izmed zvezdnikov, saj ti za svoje treninge velikokrat izberejo ravno to smučišče.
 
Prenočitev v Innerkremsu

V bližini smučišča Innerkrems se nahajajo tri nastanitve, restavracija in bar. Dva zelo priljubljena hotela sta Sporthotel Fruehauf in Family hotel Berghof.

Sporthotel Fruehauf

Sporthotel Fruehauf se nahaja neposredno ob smučišču in žičniški napravi Gruenleitennock.

Hotelske sobe so na voljo v treh ločenih stavbah in nudijo prijetno okolje za bivanje v času  smučarskega oddiha. Hotel od jutra do večera nudi široko paleto slastnih specialitet in raznovrstnih storitev. Pred odhodom na smučarske strmine je na voljo obilen samopostrežni zajtrk, v popoldanskih urah samopostrežni bife z okusnimi in zdravimi prigrizki, v večernem času pa si lahko privoščite številne koroške specialitete iz najboljših svežih surovin lokalnega izvora.

Po aktivnem dnevu na smučeh se lahko sprostite in regenerirate v hotelski wellness in spa oazi. Na voljo imate ogrevan zunanji bazen, notranji bazen, finsko savno, infrardečo kabino, rimsko parno kopel, Almsauno in sprostitveni kot z ležalniki. Za popoln odklop in razvajanje pa se naročite na eno od vrhunskih masaž ali lepotnih tretmajev.

Family hotel Berghof

Family hotel Berghof s svojo domačnostjo, lokalno kulinariko in ponudbo wellnessa nudi vse potrebno za prijetne smučarske počitnice. Na svoj račun bodo prišli tudi otroci, ki jim je namenjena igralnica za še zadnje atome moči, ki je ne bodo porabili na smučariji.
Za sprostitev mišic se boste lahko naročili še na masažo ali pa se zgolj sprostili v eni od savn znotraj wellness centra.

Nakup smučarskih vozovnic

Kupite ugodne smučarske vozovnice na Petrolovih prodajnih mestih po Sloveniji. Poleg ugodne cene, bodo naši prijazni prodajalci poskrbeli tudi za to, da boste s smučarsko vozovnico prvi na smučišču.

Z novim sistemom, ki smo ga pripravili za svoje zveste stranke, lahko prodajalci na Petrolovih prodajnih mestih naložijo smučarsko vozovnico kar na keycard, s katerim lahko vstopite direktno na smučišče, brez čakanja!

Cene smučarskih vozovnic za smučišče Ineerkrems lahko preverite tu.

Zadnja sprememba

15.01.2020 ob 13:37