SVETOVNO PRVENSTVO
V ODBOJKI 2022

Dobrodošli vsi, ki verjamete v zmagovalni servis. Kot uradni partner svetovnega prvenstva v odbojki za moške ponovno navijamo za naše fante. Kupite vstopnice in se nam pridružite v ljubljanskih Stožicah!

KUPITE VSTOPNICE NAZAJ NA ZMAGOVALNI SERVIS

PONOVIMO NORO NAVIJAŠKO VZDUŠJE!

Vse se začne z zmagovalnim servisom, na igrišču ali ob njem, smo kot nacionalni sponzor evropskega prvenstva EuroVolley sporočali leta 2019. Ponosni smo, da lahko v ljubljanski Areni Stožice kot uradni partner FIVB svetovnega prvenstva v odbojki 2022 in veliki sponzor moške odbojkarske reprezentance Slovenije ponovno podpremo naše športne ase.   

Pridružite se nam med 26. avgustom in 11. septembrom, ko bomo v Sloveniji gostili štiri od šestih predtekmovalnih skupin ter polovico tekem osmine finala in četrtfinala. 

Preverite spored tekem, ki bodo potekale v Ljubljani in že danes kupite svojo vstopnico! 

KUPITE VSTOPNICE

PONOVNO ZMAGOVALNI SERVIS

Serviramo vstopnice za svetovno prvenstvo v odbojki

Radi navijate v prvih vrstah? Rešitev je na poti! Ponovimo noro navijaško vzdušje v Stožicah. Na Petrolu vas že čaka zmagovalni servis za vroče vstopnice. Poiščite jih na spletu, na portalu Petrol Ticket, in na naših bencinskih servisih.

KUPITE VSTOPNICE

Serviramo zmagovalno ponudbo v Areni Stožice

Med svetovnim prvenstvom vam serviramo le najboljše – osvežilno pijačo in sveže prigrizke iz naše ponudbe Fresh. Slastni sendviči, hamburgerji, hot dogi in več. Na naših bencinskih servisih in v Fresh kotičkih v Stožicah.

Serviramo najboljše naročanje hrane in pijače na tekmi

V Stožicah? Lačni? Žejni? Svojo pijačo ali prigrizek naročite in plačajte v naši mobilni aplikaciji Na poti. Čez nekaj minut naročilo le še prevzemite. Izognite se vrstam in ne zamudite niti minute tekme.

PREBERITE VEČ O APLIKACIJI

KOTIČEK ZA NAVIJAČE

Dogajanje

Vas zanima, kaj se dogaja v Stožicah? Vse odgovore najdete tukaj.

PREBERITE VEČ

Iz zakulisja

Odstiramo priprave na svetovno prvenstvo v odbojki. Naši fantje v povsem drugi luči.

PREBERITE VEČ

Vse o odbojki

Pravila odbojke, zgodovina tega izjemnega športa in vse, kar še niste vedeli.

PREBERITE VEČ