odbojka 2022 iz zakulisja

Snemali smo oglase za svetovno prvenstvo v odbojki 2022

Več člankov Nazaj na Zmagovalni servis

Naši odbojkarji so ponovno dokazali, da se odlično odrežejo tudi izven igrišča. Tine Urnaut, Jani Kovačič in Rok Možič so nam pomagali posneti material za oglase za svetovno prvenstvo v odbojki 2022. To bo namreč letos potekalo tudi v Sloveniji, v Petrolu pa bomo tekme kot uradni partner prvenstva podprli z zmagovalnim servisom. Se vidimo v Stožicah?

Pretekli teden ste na našem bencinskem servisu v Mengšu lahko opazili prav posebne goste: člana slovenske odbojkarske reprezentance Janija Kovačiča in Roka Možiča ter kapetana naše izbrane vrste, Tineta Urnauta. Snemali smo namreč zadnje kadre za vrsto oglasov, ki bodo vabil k obisku tekem svetovnega prvenstva v odbojki. Te bodo med 26. avgustom in 11. septembrom potekale tudi v ljubljanski Areni Stožice. 

Fantje so se ponovno izkazali kot odlični igralci - tako na odbojkarskem igrišču, kot tudi pred kamero. Komaj čakamo, da vam lahko pokažemo, kako so se odrezali!

Svetovno prvenstvo v odbojki_snemanje oglasa Petrol

Pridite v Stožice!

V odbojki velja kup pravil, zagotovo pa je na uspeh na parketu ključen zmagovalni servis. Ključen pa je tudi ko gre za uživanje v tekmi, vemo v Petrolu. Tudi na svetovnem prvenstvu v odbojki 2022 (to se bo odvijalo med 26. avgustom in 11. septembrom) bomo z vami pred tekmo, na tekmi in povsod vmes. 

Petrol je uradni partner FIVB svetovnega prvenstva v odbojki 2022 in veliki sponzor moške odbojkarske reprezentance Slovenije, zato bomo z veseljem ponovno poskrbeli za vse obiskovalce tekem prvenstva. K nam se lahko odpravite po vstopnice za tekme v Ljubljani, na tekmi pa vam bomo z veseljem postregli tudi z ledeno mrzlo pijačo in odličnimi, svežimi prigrizki. 

Ne zamudite niti enega zmagovalnega servisa naše odbojkarske reprezentance - pridite v Stožice! 

Zadnja sprememba

27.07.2022 ob 12:55