EUROVOLLEY 2019 IN PETROL:
ZMAGOVALNI SERVIS

Nekatere zmage ostanejo v srcu za vedno. Ponosno dajemo energijo za zmage slovenskih odbojkarskih junakov in že desetletja vsak dan z nasmehom skrbimo za najboljše navijače na svetu. Hvala za Stožice, hvala za Pariz!

Kotiček za navijače

VSE SE ZAČNE Z DOBRIM SERVISOM

Servis je pri odbojki ključnega pomena – pa naj gre za tistega na igrišču ali tistega ob njem. Ker se zavedamo, da se vse začne z zmagovalnim servisom, smo v Petrolu kot ponosni nacionalni sponzor evropskega prvenstva EuroVolley 2019 poskrbeli za vse obiskovalce tekem. Pred tekmo, na tekmi in na poti domov.

Hvala, da ste bili z nami med 12. in 29. septembrom 2019: na spletu in na pestrih spremljevalnih dogodkih ter seveda na tekmah v ljubljanski Areni Stožice. 

Preverite še rezultate tekem!

ZMAGOVALNI SERVIS

Serviramo vstopnice za EuroVolley 2019

Z nami niste zamudili nobene tekme. Petrol je bil uradni prodajalec vstopnic za vse EuroVolley tekme, ki so potekale v Sloveniji. Po karte ste se lahko odpravili na naša prodajna mesta ali pa jih kupili na spletu, na portalu Petrol Ticket. Nakup vstopnic z mBills pa vam je prinesel še dodatne ugodnosti.

Serviramo Fresh ponudbo v Stožicah

Med evropskim prvenstvom smo servirali samo najboljše –ponudbo svežih prigrizkov iz naše ponudbe Fresh. Slastni sendviči, osvežilni smoothie napitki in več. Na naših prodajnih mestih in v Fresh kotičku v Stožicah. Na tekmah tudi z dostavo do vašega sedeža!

Serviramo vse za navijače

Si želite odbojkarske žoge z logotipom prvenstva? Pa mehke plišaste maskote tekmovanja? Na naših izbranih prodajnih mestih in v spletni trgovini eShop ste lahko pobrskali med uradnimi navijaškimi izdelki EuroVolley 2019.

KOTIČEK ZA NAVIJAČE

Dogajanje

Preverite rezultate tekem in se spoznajte s pestrim spremljevalnim programom prvenstva: dogajanjem v navijaški coni, koncerti in še več!

Preberite več

Iz zakulisja

Odstiramo zakulisje tekem in priprav na evropsko prvenstvo EuroVolley 2019. Naši fantje, kot jih še niste videli.

Preberite več

Vse o odbojki

Poznate vsa pravila odbojke? Pa zgodovino tega izjemnega športa? Preberite vse o odbojki, česar še niste vedeli.

Preberite več

IZBRALI STE ZMAGOVALNI SENDVIČ EUROVOLLEY 2019!

Zmagovalni sendvič EuroVolley 2019

Septembra2019 je v Stožice prišel EuroVolley. V Petrolu smo našim reprezentantom dali priložnost, da v času prvenstva najboljši Fresh sendvič spremenijo v Zmagovalni sendvič. V nagradni igri se vas je največ strinjalo z Janijem Kovačičem, Primorcem, ki prisega na pršut. Za Zmagovalni sendvič ste tako izbrali sendvič s pršutom, ki je bil na voljo tudi na tekmah EuroVolley. Hvala vsem, ki ste glasovali!   

Preverite nagrajence