Furaj srečo dogajanje

Petrol in Športna loterija s srečkami v podporo mladim smučarjem

Več člankov Nazaj na Furaj srečo

Petrol in Športna loterija v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije in raperjem Emkejem začenjata vseslovensko akcijo Kupi srečko, furaj srečo, kjer gre izkupiček od prodanih srečk v razvoj mladih smučarjev.

Letošnja smučarska sezona, ki jo vsi že navdušeno spremljamo, dobiva dodatno popestritev z akcijo Kupi srečko, furaj srečo. V Petrolu smo kot dolgoletni sponzor smučarskih reprezentanc združili moči s Športno loterijo in v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije ustvarili srečke, ki vam prinašajo bogate dobitke, hkrati pa z nakupom prispevate v razvoj naših mladih smučarskih upov. Srečke lahko po ceni 2 € kupite na Petrolovih prodajalnah po vsej Sloveniji. Akciji se je pridružil tudi štajerski raper Emkej, ki bo celotno sezono ustvarjal smučarske rime.

Žan Kranjec in Emkej

Smučar Žan Kranjec in raper Emkej v podporo projekta Kupi srečko, furaj srečo.

Smučanje in glasba: Od Koširja do Emkeja

Smučanje in glasba gresta v Sloveniji z roko v roki. Le kdo se ne spomni himne jugoslovanske smučarske reprezentance Smučajmo vsi, ali pa rockerske Bele simfonije zasedbe Lačni Franc. Ne smemo pozabiti na prvi rap hit Včasih smučam hit, včasih pa počas, ki ga je slovenski sceni predstavil nihče drug kot Jure Košir s svojo ekipo Košir Rap Team. Niti Tina Maze ni kariere zaključila, ne da bi javnosti predstavila lastno pesem, kjer smo našo smučarsko ikono videli v povsem drugačni luči.

Petrol, Športna Loterija in Smučarska zveza Slovenije so želeli, da smučarska kultura še vedno glasno odmeva med Slovenci. Zato so k sodelovanju povabili mladim dobro znanega raperja Emkeja – Mariborčana, ki s svojimi besedili širi pozitivo in "skuliranost". Emkej je tako postal obraz dobrodelne akcije v podporo mladim smučarjem.

Predvajaj

Emkej bo z rimami komentiral celotno sezono

“Glede na to, da kot Mariborčan že od malega zagrizeno spremljam smučanje, sem se z veseljem priključil projektu, kjer spodbujamo, da se bo pri nas razvilo še veliko Koširjev in Kranjcev,” je akcijo podprl Emkej.

Ne samo, da je Emkej že posnel kratek rap z našimi najboljšimi smučarji, spremljali ga bomo lahko na Petrolovem Instagram profilu @petrol.si, kjer bo skozi rime komentiral smučarsko sezono.

Vsaka srečka je dobitna

Vsaka srečka je lahko dobitna. Kupite jo lahko na katerikoli izmed Petrolovih prodajaln.

Kako do srečke in nagrad?

Dobrodelno srečko lahko po simbolični ceni 2 € kupite na katerikoli izmed Petrolovih prodajaln in se potegujete za dve vrsti nagrad. Dobitek je lahko denaren in sega vse od 2 € pa tja do glavne nagrade, ki bo enemu srečnežu prinesla kar 10.000 €. Lahko pa gre vaša srečka v žreb za raznorazne blagovne nagrade. Akcija bo zaključena 1. marca 2020, žrebanje blagovnih dobitkov pa bo izvedeno 2. marca 2020. Glavna blagovna nagrada? 6 srečnežev bo lahko s svojim prijateljem glasno navijalo na finalni tekmi svetovnega pokala v alpskem smučanju. Sicer pa lahko pridobite raznorazne praktične nagrade. Podrobna navodila za sodelovanje v akciji so zapisana na srečki. Vsaka srečka je lahko dobitna!

Torej, kupite srečko, furajte srečo in prispevajte v razvoj mladih slovenskih smučarjev!

Predvajaj