Kotiček za navijače

Kupite vstopnice z mBills in prihranite 10 €!

Več člankov Nazaj na Zmagovalni servis

Si želite EuroVolley 2019 spremljati v živo? Ali pa si želite bolj prvovrstne navijaške izkušnje? Nakup vstopnice z mBills vam ponuja oboje. Kako? Berite dalje!    

mBills je brezplačna mobilna denarnica s katero lahko brezplačno plačujete kjerkoli, kadarkoli in karkoli. Med drugim mBills omogoča tudi nakup vstopnic, kar vam na prvenstvu EuroVolley 2019 prinese posebno navijaško izkušnjo. Zakaj bi EuroVolley spremljali z domačega kavča, če pa lahko najboljšo vstopnico dobite že za 10 €? 

Da, res je – vstopnico kupite za 20 €, na dan dogodka pa vam mBills v vašo mobilno denarnico vrne 10 €. Ta denar vam je nato na voljo za plačevanje na dogodku ali pa kjerkoli drugje, kjer sprejemajo plačila z mBills. 

In ne gre za kakršnekoli sedeže, nekje v kotu dvorane Stožice. Ne, mBills VIP servis tribuna se nahaja na odlični lokaciji, v I. kategoriji Zelenega ringa, do katere dostopate skozi vhod A1 02. Da boste lahko za naše fante navijali tako, kot se spodobi, vam mBills priskrbi še brezplačen navijaški pripomoček. Že komaj čakate? 

In kako kupite vstopnico z mBills?

Povsem preprosto:

  1. Prenesite mBills denarnico in jo napolnite. 
  2. Poiščite QR kodo za izbrano tekmo - najdete jo tukaj
  3. Slikajte QR kodo in potrdite plačilo. 

Vstopnico prejmete v aplikacijo in jo imate tako vedno pri sebi. Vse, kar potrebujete na izbrani tekmi EuroVolley, je torej vaš telefon.

Gratis pivo!

Kaj pa, če si na tekmi zaželite pijače ali okusnega prigrizka? Brez skrbi, tudi na dogodku boste lahko plačeval z mBills - tudi pri naročilu izbranega prigrizka ali pijače do vašega sedeža.  Ob tem pa smo za vas pripravili posebne ugodnosti. Ob plačilu piva z mBills namreč prejmete še enega gratis!

Se vidimo na EuroVolley 2019!