Iz zakulisja

Naši odbojkarji, odlični igralci tudi izven igrišč

Več člankov Nazaj na Zmagovalni servis

Da so naši odbojkarji tudi odlični igralci izven igrišč, so na snemanju novega Petrolovega televizijskega oglasa EuroVolley 2019 dokazali reprezentanti slovenske odbojkarske reprezentance Tine Urnaut, Jani Kovačič in Alen Šket.

Drugega septembra se bo na Kanalu A prvič odvrtel nov televizisjki oglas "Vse se začne z dobrim servisom", ki smo ga s kapetanom izbrane vrste, Tinetom Urnautom in članoma slovenske odbojkarske reprezentance Janijem Kovačičem in Alenom Šketom posneli v prostorih Petrolovega prodajnega mesta v Mengšu.  

Snemanje je potekalo v prijetnem vzdušju, fantje pa so se izkazali kot odlični igralci s pristnimi nasmeški. Kljub mnogim ponovitvam in vročim reflektorjem, naši reprezentanti niso izgubili koncentracije in dokazali, da so odlični igralci tako na odbojkarskem igrišču, kot tudi pred kamero.  

Slovenska glasbena podlaga 

Da bo oglas čimbolj odbojkarsko obarvan, smo za podlago uporabili uradno himno 31. prvenstva v odbojki za moške EuroVolley 2019, pesem Let's Go Together, ki jo je napisala slovenska avtorica in pevka Eva Pavli, ki je tudi njena izvajalka.

Predvajaj

Kampanja "Zmagovalni servis"

Odbojka je igra z mnogimi pravili, zagotovo pa je dober servis eden izmed njenih ključnih elementov. Zato smo v Petrolu, kot ponosni nacionalni sponzor evropskega prvenstva EuroVolley 2019, skupaj z Agencijo 101 zasnovali kampanjo "Zmagovalni servis".  

Kampanja bo povezovala Petrolove blagovne znamke Fresh, Petrol Ticket ter mBills.  Že v začetku meseca julija smo v barve letošnjega evropskega prvenstva preobleki naša prodajna mesta ter zunanje oglasne površine. V mesecih do prvenstva se bo na družbenih omrežij zvrstilo več nagradnih iger, zbirali bomo zmagovalni sendvič in spodbujali slovenske navijače, da si tudi v živo ogledajo tekme v Stožicah. Oglase pa lahko slišite tudi na radijskih postajah. 

Zmagovalni servisi na igrišču in na tribunah 

V Petrolu smo z vami na tekmi ali na poti, vedno in povsod.  

Petrol je glavni nacionalni sponzor letošnjega prvenstva EvroVolley, ki se bo odvijalo v Areni Stožice med 12. in 26. septembrom. Naša misija je, da kar najbolje poskrbimo za vse obiskovalce tekem prvenstva. 

Ker se v Petrolu zavedamo, da se vse začne z dobrim servisom, bomo celostno poskrbeli za vse, ki boste navijali v Stožicah. V dvorani in pred njo bomo ponujali sveže pripravljeno hrano in pijačo iz naše Fresh ponudbe, ki jo lahko poravnate tudi brezgotovinsko, z mobilno denarnico mBills. Hrano in pijačo boste lahko naročali preko spletne strani, kar iz tribun, mi pa vam jo bomo servirali z nasmehom ter prinesli do vašega sedeža v dvorani. Tako ne boste zamudili niti enega zmagovalnega servisa naše odbojkarske reprezentance. 

Ker pa je poleg izjemnega servisa pomemben tudi dober sprejem, ste pri nas vedno dobrodošli, pa naj gre za nakup vstopnic, okrepčilo pred tekmo ali po njej.

Se vidimo v Stožicah!

Hrano in pijačo boste na tekmah v Stožicah lahko naročali preko spletne strani, mi pa vam jo bomo prinesli do vašega sedeža.